Mokca, preprosto drugačna.

Eko čičerika - BREZ GLUTENA

Dodatne slike

Eko čičerika - BREZ GLUTENA
2,50 €

Razpoložljivost: Ni na zalogi

Hrana, bogata z beljakovinami pomaga tudi pri preprečevanju bolezni srca in ožilja.
Opis

Opis

Hrana, bogata z beljakovinami pomaga tudi pri preprečevanju bolezni srca in ožilja. Čičerika še posebej opazno znižuje holesterol. Srcu pa ne koristi le z zniževanjem holesterola, temveč tudi s svojo vsebnostjo folne kisline in magnezija. Dovoljšnja količina folne kisline naj bi za približno 10% zmanjšala verjetnost za srčni infarkt. Skodelica kuhane čičerike te oskrbi s 70% priporočene dnevne količine folne kisline. Za še več učinka jo skombiniraj s kurkumo in česnom. Čičerika je primerna za pripravo solat, humusa ali ostalih okusnih namazov. Zmleta v moko pa je nepogrešljiva pri pripravi falafla. Alergeni: če je ob naročilu označena kot BREZ GLUTENA, glutena ne vsebuje. Poreklo: Turčija
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Surovina čičerika
okus Ne
Mnenja