Mok'ca, preprosto drugačna.

Knjiga Fermentiraj.si in brezglutenska akademija

Dodatne slike

Knjiga Fermentiraj.si in brezglutenska akademija
39,90 €

Razpoložljivost: Na zalogi

V pričujoči knjigi Fermentiraj.si, Brezglutenska akademija sta avtorici, vsaka s svojega zornega kota, poskušali bralcu predstaviti varen pristop k uživanju 100 % brezglutenske hrane.
Knjiga Frementiraj.si, Brezglutenska akademija je nepogrešljiv pripročnik za vsakogar, ki potrebuje nakupovalni vodič v brezglutenskem svetu in za vsakega, ki se zaveda pomena zdrave funkcionalne fermentirane brezglutenske hrane. Dve knjigi v eni, dve avtorici, ki sta združili moči in ustvarili izjemno delo.
ALI
Opis

Opis

V pričujoči knjigi Fermentiraj.si, Brezglutenska akademija sta avtorici, vsaka s svojega zornega kota, poskušali bralcu predstaviti varen pristop k uživanju 100 % brezglutenske hrane. Knjiga Frementiraj.si, Brezglutenska akademija je nepogrešljiv pripročnik za vsakogar, ki potrebuje nakupovalni vodič v brezglutenskem svetu in za vsakega, ki se zaveda pomena zdrave funkcionalne fermentirane brezglutenske hrane. Dve knjigi v eni, dve avtorici, ki sta združili moči in ustvarili izjemno delo. Suzana Kranjec in Marjetka Kreševec, vsaka s svojega zornega kota predstaviva varen pristop k uživanju 100% brezglutenske hrane. Knjiga Frementiraj.si, Brezglutenska akademija ponudi veliko in še več. Lahko si jo prelistate. Tako boste dobili vtis in pregled, kaj vam knjiga ponudi. Naročite pa jo lahko tudi v prednaročilu. Knjiga bo na voljo le preko spleta in v posameznih specializiranih ekoloških trgovinah. Suzana Kranjec sem avtorica knjige Življenje brez glutena in pionirka v peki različnih vrst fermentiranega brezglutenskega kruha. Že šesto leto vestno pišem blog z istoimenskim naslovom Življenje brez glutena, aktivna pa sem tudi na družbenem omrežju Instagram, kjer na profilu z imenom sourdoughglutenfree redno objavljam fotografije fermentiranih izdelkov, ki nastajajo v moji kuhinji. Nabor fotografij brezglutenskega fermentiranega kruha je vrhunski in se z lahkoto kosa s podobnimi vsebinami v svetovnem merilu. Marjetka Kreševec je samostojna podjetnica in lastnica spletne trgovine Vse brez glutena. Na svoji poslovni poti je večino časa posvetila prehranskemu svetovanju bolnikom s celiakijo, pa tudi z drugimi prehranskimi alergijami in intolerancami. V Društvu Celiac – Življenje brez glutena nudi vsakodnevno brezplačno pomoč vsem, ki potrebujejo nasvet glede izvajanja diete in izbire zanje popolnoma varnih izdelkov. Strokovni pregled: Evgen Benedik, univ. dipl. inž. živ. tehnologije Pisci spremnih in dodanih besedil: dr. Lea Lukšič mag. univ. dipl. inž. agronomije dr. Petra Oražem, dipl. ing. biotehnologije Dušan Baraga, dr. med. spec. splošne medicine Marija (Pika) Bensa, specializantka psihoterapije Knjiga ima tudi dobrodelno noto.
Dodatne informacije

Dodatne informacije

volumen Ne
Mnenja
×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.