Mok'ca, preprosto drugačna.

Delavnica peke ajdovega kruha z rožiči, 1.2.2019

Dodatne slike

Delavnica peke ajdovega kruha z rožiči, 1.2.2019
30,00 €

Razpoložljivost: Ni na zalogi

Delavnica je primerna za vse ki imate celiakijo, alergijo ali intoleranco na gluten, ali pa si zgolj želite spremembe v vsakdanji pripravi jedi!
Opis

Opis

Tečaj peke ajdovega kruha z rožiči Na tečaju boste spoznali pripravo droži in postopek peke fermentiranega brezglutenskega kruha. S fermentiranim kruhom vnašamo v telo dobre bakterije, ki jih nujno potrebujemo za dober imunski sistem. Kruh z drožmi pa ostaja dlje časa svež, ni drobljiv in je sočen. Spoznali boste tudi postopek peke kruha z mlečnim in vodnim kefirjem, kvasno vodo in kombučo. Sami boste zamesili kruh, ki si ga boste doma tudi spekli (potrebno ga je vzhajati od 3 do 12 ur... , več izveste na delavnici). Za domov boste dobili tudi kulturo droži, ki jih boste lahko naprej negovali doma, da si boste lahko pekli svoj kruh. DELAVNICA JE VARNA ZA VSE, KI IMATE CELIAKIJO, ALERGIJO ALI INTOLERANCO NA GLUTEN. V PROSTORIH, KJER POTEKA DELAVNICA JE NAMENJENA IZKLJUČNO PRIPRAVI DEKLARIRANIH BREZGLUTENSKIH IZDELKOV. Delavnica bo potekala 1.2.2019, ob 17.30 uri, v kletni etaži tržnice Koseze, v prostorih Mok'ce. Delavnico vodi gospa Suzana Kranjec, avtorica knjig Fermentiraj.si in Življenje brez glutena. S plačilom delavnice se udeležba potrdi in prejmete račun. V kolikor ob naročilu delavnice plačila ne bomo prejeli v treh delovnih dneh, se prijava izbriše. Hvala za razumevanje. Vabljeni!
Mnenja
×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.