DELAVNICA PEKE BREZGLUTENSKEGA KRUHA Z DROŽMI 1.12.2023 ob 18.00 uri
ZA ZAGOTOVLJENO MESTO NA DELAVNICI JE POTREBNO PLAČILO, NE SAMO PRIJAVA. V KOLIKOR PLAČILO NE BO IZVEDENO v roku 2 dni, BO MESTO PREVZEL NASLEDNJI PRIJAVLJENI. Hvala za razumevanje.
DELAVNICA BO POTEKALA NA TRŽNICI KOSEZE, V PROSTORIH MOK'CE, v petek, 1.12.2023 OB 18 URI!
Si tudi ti želiš končno uživati v dobrem kruhu, čeprav je brez glutena? Naj ti povemo, da je takšen kruh, ki je fermentiran in pripravljen z drožmi fantastičnega okusa in lahko prebavljiv.
Na delavnici se naučiš:
- vse o drožeh - droži dobiš tudi za domov, pripravljene za ponovno peko
- kako pečeš z brezglutenskimi mokami
- zakaj uporabljati svežo moko
- vse o brezglutenskih mokah
- vse o pripravi kruha in vzhajanju
- na delavnici si sam/-a pripraviš kruh, ki ga nato spečeš doma
- vse o dodatkih za peko pri brezglutenskih kruhih
Delavnica je interaktivna in zanimiva za vse starosti. Priporočamo jo vsem, ki si želite uživati v dobrem domačem kruhu!
Nadvse primerna je tudi za vse ki imate celiakijo, alergijo na gluten ali intoleranco, saj poteka v prostoru kjer gluten ni prisoten, prav tako uporabljamo samo deklarirane moke in ostale izdelke z napisom brez glutena.
Seveda bomo uporabili sveže ekološke moke brez glutena, spekli pa bomo kruh iz 100% prosene moke. Delavnica traja približno 1,5 ure.
Vabljeni! Število mest je omejeno.
DELAVNICA BO POTEKALA NA TRŽNICI KOSEZE, V PROSTORIH MOK'CE, v petek, 1.12.2023 OB 18 URI!
Si tudi ti želiš končno uživati v dobrem kruhu, čeprav je brez glutena? Naj ti povemo, da je takšen kruh, ki je fermentiran in pripravljen z drožmi fantastičnega okusa in lahko prebavljiv.
Na delavnici se naučiš:
- vse o drožeh - droži dobiš tudi za domov, pripravljene za ponovno peko
- kako pečeš z brezglutenskimi mokami
- zakaj uporabljati svežo moko
- vse o brezglutenskih mokah
- vse o pripravi kruha in vzhajanju
- na delavnici si sam/-a pripraviš kruh, ki ga nato spečeš doma
- vse o dodatkih za peko pri brezglutenskih kruhih
Delavnica je interaktivna in zanimiva za vse starosti. Priporočamo jo vsem, ki si želite uživati v dobrem domačem kruhu brez glutena!
Nadvse primerna je tudi za vse ki imate celiakijo, alergijo na gluten ali intoleranco, saj poteka v prostoru kjer gluten ni prisoten, prav tako uporabljamo samo deklarirane moke in ostale izdelke brez glutena.
Seveda bomo uporabili sveže ekološke moke brez glutena, spekli pa bomo kruh iz prosene moke. Delavnica traja približno 1,5 ure.
ZA ZAGOTOVLJENO MESTO NA DELAVNICI JE POTREBNO PLAČILO, NE SAMO PRIJAVA. V KOLIKOR PLAČILO NE BO IZVEDENO v roku 2 dni, BO MESTO PREVZEL NASLEDNJI PRIJAVLJENI. Hvala za razumevanje.
Vabljeni! Število mest je omejeno.
Vse ostale informacije prejmete ob plačilu delavnice.