Eko čokolade Torras. BIO TEMNA ČOKOLADA Z GOJI JAGODAMI IN ACAI PRAHOM. Brez glutena. Kakav min. 52%.
Sestavine: trsni sladkor*, kakavova masa*, kakavovo maslo*, goji jagode* 5%, acai v prahu*, emulgator: sončnični lecitin, naravna aroma (vanilija in gozdni sadeži). Lahko vsebuje sledi soje, mleka (in laktoze), mandljev, lešnikov in sezama.
* iz bio proizvodnje. Kmetijstvo EU / izven EU. Kontrolira ES-ECO-019-CT.
Hranilna vrednost za 100 g:
Energijska vrednost 2188 kJ / 525 kcal
Maščobe 33 g (od tega nasičene 20 g)
Ogljikovi hidrati 50 g (od tega sladkorji 45 g)
Prehranske vlaknine 4 g
Beljakovine 5 g
Sol 0,03 g
Hranite na hladnem in suhem mestu.
Neto količina: 100 g
To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z uporabo VSEH piškotkov. Lahko pa obiščete nastavitve piškotkov, da zagotovite nadzorovano privolitev.