Mok'ca, preprosto drugačna.

Eko koruzna moka - BREZ GLUTENA

Dodatne slike

Eko koruzna moka - BREZ GLUTENA
1,50 €

Razpoložljivost: Na zalogi

Koruzna moka je bogata s škrobom, vsebuje pa tudi beljakovine, ki se po aminokislinski sestavi dopolnjujejo z beljakovinami mleka, mesa in ajde.

* Obvezna polja

1,50 €
Opis

Opis

Eko koruzna moka je bogata s škrobom, vsebuje pa tudi beljakovine, ki se po aminokislinski sestavi dopolnjujejo z beljakovinami mleka, mesa in ajde. Med najbolj znane jedi iz koruzne moke prav gotovo sodijo koruzni žganci. Grobo zmleta koruzna moka je uporabna kot polenta, drobno zmleta pa je odličen dodatek pri peki kruha. Ker koruza ne vsebuje lepka (glutena), jo je potrebno uporabiti le kot dodatek drugim mokam. Med najbolj znane jedi iz koruzne moke prav gotovo sodijo koruzni žganci. Grobo zmleta koruzna moka je uporabna kot polenta, drobno zmleta pa je odličen dodatek pri peki kruha. Ker koruza ne vsebuje lepka (glutena), jo je potrebno uporabiti le kot dodatek drugim mokam. Pri peki kruha, koruzno moko poparimo z vrelo vodo ali pa skuhamo polento in nato s pšenično moko zamesimo kruh. Kruh je malo trši in bolj kompakten, vendar zelo nasiten in dobrega okusa. Če pa glutena ne uživate, dodate riževo moko in nekaj psylliuma in dobili boste domač kruh s hrustljavo skorjo. Alergeni: v kolikor je ob naročilu koruzna moka označena BREZ GLUTENA; glutena ne vsebuje. Poreklo: Italija
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Surovina koruza
okus Ne
Mnenja

Morda vas bodo zanimali naslednji izdelki

×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.