Mok'ca, preprosto drugačna.

Eko riževa moka - BREZ GLUTENA

Dodatne slike

Eko riževa moka - BREZ GLUTENA
2,75 €

Razpoložljivost: Na zalogi

Riževa moka vsebuje veliko kalcija, železa, vitamina B, hkrati pa je odličen vir vlaknin.

* Obvezna polja

2,75 €
Opis

Opis

Eko riževa moka vsebuje veliko kalcija, železa, vitamina B, hkrati pa je odličen vir vlaknin. Ker je bogata z beljakovinami je lahko riževa moka primeren nadomestek mesa v vegetarijanski prehrani. Ta moka vsebuje približno enako število kalorij kot bela moka, vendar pa je vsebnost nasičenih maščob nižja in zato bolj primerna za zdrav življenjski slog. Zelo jo priporočamo pri dietah za čiščenje telesa, saj iz telesa odpravlja strupe in spodbuja razvoj zdravih črevesnih bakterij. Riževo moko največkrat uporabljamo za izdelavo riževih rezancev in palačink. Odlična je za zgoščevanje omak in juh, zelo uporabna pa je kot dodatek pri peki različnih peciv in različnih vrst kruha. Ker ne vsebuje glutena, je riževa moka lahko odličen nadomestek oziroma dodatek v vsakdanji kuhinji ljudi s celiakijo. Odlično se meša z ajdovo in kvinojino moko, ker pa nima glutena je zelo priporočljivo, da se pri peki sladic doda psyllium (indijski tropotec). Alergeni: če je riževa moka ob naročilu označena BREZ GLUTENA, glutena ne vsebuje. Poreklo: Italija
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Surovina Ne
okus Ne
Mnenja
×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.