Eko tapiokina moka ali tapiokin škrob je odlična za pripravo brezglutenskih kruhov, palačink, sladic, pudingov. Enostavno dodajte k moki za boljšo vezljivost.
Idealen strjevalec za pudinge, kreme in juhe. Kot strjevalec najprej škrob raztopite v hladni tekočini. Pri pecivih ga preprosto dodajte ostalim sestavinam.
BREZ GLUTENA
Eko tapiokina moka ali tapiokin škrob je odlična za pripravo brezglutenskih kruhov, palačink, sladic, pudingov. Enostavno dodajte k moki za boljšo vezljivost.
Idealen strjevalec za pudinge, kreme in juhe. Kot strjevalec najprej škrob raztopite v hladni tekočini. Pri pecivih ga preprosto dodajte ostalim sestavinam.
Sestavine: * tapiokin škrob
BREZ GLUTENA.
To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z uporabo VSEH piškotkov. Lahko pa obiščete nastavitve piškotkov, da zagotovite nadzorovano privolitev.