Mok'ca, preprosto drugačna.

Lanena krpa za kruh

Dodatne slike

Lanena krpa za kruh
9,50 €

Razpoložljivost: Ni na zalogi

Lanen prtič ima naravno sposobnost odvajanja in zadrževanja ravno pravšnje količine vlage, zato je idealna za vzhajalno košarico ali pokrivanje testa med vzhajanjem.
V kolikor jo uporabljate samo za namen vzhajanja je ni potrebno prati po vsaki uporabi, saj se na njih naredi poseben sloj z moko, kot pri škrobljenju, ki sčasoma preprečuje prijemanje. Po uporabi jo le dobro posušimo in operemo dvakrat ali trikrat na leto, brez mehčalca.
Opis

Opis

Lanen prtič ima naravno sposobnost odvajanja in zadrževanja ravno pravšnje količine vlage, zato je idealna za vzhajalno košarico ali pokrivanje testa med vzhajanjem. V kolikor jo uporabljate samo za namen vzhajanja je ni potrebno prati po vsaki uporabi, saj se na njih naredi poseben sloj z moko, kot pri škrobljenju, ki sčasoma preprečuje prijemanje. Po uporabi jo le dobro posušimo in operemo dvakrat ali trikrat na leto, brez mehčalca. LANENA SERVIETA JE ROČNO POTISKANA Z IZBRANIM JAGABABA VZORCEM. 100% SIV LAN. DIMENZIJA: 40×40 cm PRANJE: 40-60°C SUŠENJE: na zraku LIKANJE: na max temperaturi likalnika
Dodatne informacije

Dodatne informacije

volumen Ne
Mnenja
×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.