Mok'ca, preprosto drugačna.

Kruh brez glutena

Brezglutenske bombice s semeni

Lahko Čas priprave 5 min Čas kuhanja pečenja: 40 minut
Brezglutenske bombice s semeni

Sestavine

200 g rizeve moke
100g ajdove moke
2 zlici koruznega skroba
3 zlicke psylliuma
1 zlicka soli
1 žlička vinskega kamna
pol paketa suhega kvasa
3 zlicke semen in pol zlicke po vrhu
300 ml vode

Navodila

Sestavine zmešamo. Masa ne sme biti trda, drugače dolijemo še malo vode.  Oblikujemo bombice (pomagamo si s pomokanimi rokami) in jih položimo na peki papir. Vzhajajo naj cca 1 uro. Pečemo jih v pečici na 200C, cca 40 minut.

Mnenja o receptu

Napiši svoje mnenje

×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.