Mok'ca, preprosto drugačna.

Kruh brez glutena

Domač ajdov kruh brez glutena

Lahko Čas priprave 5 min Čas kuhanja Čas pečenja 40 min
Domač ajdov kruh brez glutena

Sestavine

- 150 g ajdove moke

- 150 g rjave riževe moke

- 3 žličke psylliuma

- 1 žlička soli

- 1 žlička vinskega kamna

- 1 žlička Xantan gumija

4 jušne žlice olja

300 ml tople vode

semena za peko

Navodila

Suhe sestavine zmešamo. Dodamo še olje in vodo. Po vrhu posujemo semena za peko. Pečemo 40-45 min, na 230C. Čas pečenja in temperaturo prilagajamo glede na vrsto pečice.

Mnenja o receptu

Napiši svoje mnenje

×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.