Mok'ca, preprosto drugačna.

Kruh brez glutena

Domač ajdov kruh brez glutena

Lahko Čas priprave 5 min Čas kuhanja Čas pečenja 40 min
Domač ajdov kruh brez glutena

Sestavine

- 150 g ajdove moke

- 150 g rjave riževe moke

- 3 žličke psylliuma

- 1 žlička soli

- 1 žlička vinskega kamna

- 1 žlička Xantan gumija

4 jušne žlice olja

300 ml tople vode

semena za peko

Navodila

Suhe sestavine zmešamo. Dodamo še olje in vodo. Po vrhu posujemo semena za peko. Pečemo 40-45 min, na 230C. Čas pečenja in temperaturo prilagajamo glede na vrsto pečice.

Mnenja o receptu

Ocena Review by Andreja
Posted on 21. 02. 2019 20.28
Zares zelo dober kruh.
Rizeva moka Review by Marusa
Posted on 12. 08. 2019 13.07
Pozdravljeni, ali lahko namesto rizeve moke uporabimo moko cicerike?

Napiši svoje mnenje

×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.