Mok'ca, preprosto drugačna.

Sladice brez glutena

Domača čokolada

Lahko Čas priprave 10 min Čas kuhanja
Najboljše stvari so preproste in hitro pripravljene...iz kvalitetnih sestavin.

Sestavine

- 250 g kakavovega masla

- 3 zvrhane žlice agavinega sirupa ali kokosovega sladkorja

- 5  žlic presnega kakava

- pest goji jagod

- dve pesti praženih mandljev

Navodila

Kakavovo maslo razdrobimo na manjše kose in stopimo nad vodno kopeljo. Dodamo kakav in agavin sirup ter dobro zmešamo, dokler ne dobimo enakomerne zmesi. Pripravimo večji pladenj, in ga obložimo s peki papirjem. Vanj zlijemo našo zmes, posujemo z mandlji in goji jagodami ter postavimo v hladilnik da se strdi. Počakamo dobro uro in že uživamo v domači čokoladi :)

Priporočam da jo v toplih mesecih shranjujete v hladilniku.

Pa dober tek!

Mnenja o receptu

Napiši svoje mnenje

×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.