Mok'ca, preprosto drugačna.

Sladice brez glutena

Hrustljavi krekerji brez glutena

Težavnost Čas priprave 10 min Čas kuhanja 20 min

Sestavine

  • 250 g ajdove moke
  • 150 g sezama
  • 1 čajna žlička soli
  • 3 velika jajca
  • 1 žlica vode
  • groba sol za posipanje

Navodila

Suhe sestavine premešamo in dodamo razžvrkljana jajca. Zamesimo v gosto zmes, ki se ne prijema več posode. Po potrebi dodate ali malo vode ali moke.

Vzamemo dve plasti peki papirja, vmes razvaljamo testo (3-5 mm). Razrežemo v poljubne oblike in pečemo v ogreti pečici na 175"C približno 20 minut - da zlato porjavijo.

Počakamo da se ohladijo in dober tek ! :)

Mnenja o receptu

Uau Review by Tinka
Posted on 11. 09. 2017 19.06
Mmmm, tale recept me pa zelo mika, jaz bi rodala se zdrave zacimbe, recimo curry, laneno seme, crni sezam, da bi krekerji res pokali od zdravja.

Napiši svoje mnenje

×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.