Mok'ca, preprosto drugačna.

Sladice brez glutena

Praženi mandlji s sladkorjem

Lahko Čas priprave 5 min Čas kuhanja
Praženi mandeljni obliti s sladko karamelo

Sestavine

100g vode

200g rjavega trsnega sladkorja

200g mandljev ali lešnikov (boljši so že praženi)

Navodila

Postopek:

Na ponvi segrejete 100g vode in v njej stopite 200g rjavega trsnega sladkorja. Ko se sladkor stopi in nastane homogena zmes stresete van mandlje in ji pražite toliko časa, da se sladka karamela prime mendeljev. Ko je pripravljeno stresete na peki papir da se ohladijo. Hladne lahko postavite v skodelico.

Mnenja o receptu

Napiši svoje mnenje

×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.