Mok'ca, preprosto drugačna.

Sladice brez glutena

Superfood prosena sladica

Težavnost Čas priprave 25 min Čas kuhanja 25 min
Odlična poletna sladica. Poskusite, ne bo vam žal.

Sestavine

  • 30 dag prosene kaše iz Mok`ce
  • 0,5 l mleka
  • 1 žlica kokosovega olja
  • 1 žlica kokosovega sladkorja

Navodila

Na mleku skuhamo proseno kašo, dodamo kokosovo olje in sladkor. Ko se kaša malo ohladi vmešamo 1 veliko žlico goji jagod, 1 žlico inkovskih jagod in posušene murve.

Zlijemo v pekač, obložen s peki papirjem in pečemo na 200 `C 15 minut. Ko se ohladi jo narežemo in postavimo v hladilnik.

Pa dober tek!

Mnenja o receptu

Napiši svoje mnenje

×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.