Mok'ca, preprosto drugačna.

Rokovo arašidovo maslo, 2 kg

Dodatne slike

Rokovo arašidovo maslo, 2 kg
24,00 €

Razpoložljivost: Na zalogi

V maslu iz oreškov najdemo zdrave maščobe, takšne, kot jih najdemo v olivnem olju. Te skrbijo za uravnavanje ravni holesterola in inzulina v krvi.

Je pravi mali pozitivec, saj vsebuje celo vrsto vitaminov: vitamin E, fosfor, magnezij, železo, tudi baker. Vas boli glava? Maslo iz oreškov naj bi imel moč ognati tudi glavobol.

Na račun njegovih kakovostnih beljakovin si ga lahko brez skrbi privoščimo po treningu. Je resnično bogato z beljakovinami.

* Obvezna polja

24,00 €
Opis

Opis

Kako naj shranjujem maslo iz oreškov? Svetujem, da kozarček hraniš na sobni temperaturi, do 25 °C. Tako boste ohranili večjo mazljivost masla. Zakaj jesti maslo iz oreškov? Ker je dober. Res rabiš se kakšen dodaten razlog? Ja? Ok, beri dalje: V maslu iz oreškov najdemo zdrave maščobe, takšne, kot jih najdemo v olivnem olju. Te skrbijo za uravnavanje ravni holesterola in inzulina v krvi. Je pravi mali pozitivec, saj vsebuje celo vrsto vitaminov: vitamin E, fosfor, magnezij, železo, tudi baker. Vas boli glava? Maslo iz oreškov naj bi imel moč ognati tudi glavobol. Na račun njegovih kakovostnih beljakovin si ga lahko brez skrbi privoščimo po treningu. Je resnično bogato z beljakovinami. Nutritional info Peanut butter crunchy 2kg/100g Energy 637 kcal Fat 48.2 g Of which Saturated 6.2 g Carbohydrates 18.2 g Of which Sugar 8.6 g Dietary Fiber 6.4 g Protein 23.7 g
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Način pakiranja Ne
volumen Ne
teza 2 kg
Mnenja
×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.