Poskusite tudi ostale. Ne bo vam žal.
Preverite elemente za dodajanje v košarico ali
Znan je po svojih visokih odstotkih beljakovin (13-19 %) in predstavlja izjemen vir vlaknin, kalcija in železa. Najboljše pa je to, da nam amarant poleg svojih izjemnih lastnosti nudi tudi poln okus. Zelo je priljubljen v kombinaciji s stročnicami. Že kot dodatek pri peki kruha (15 – 20 %) zelo obogati prav vsak kruh, saj mu daje sladek okus po lešnikih in oreščkih.
Moka je zmleta v ločeni proizvodnji, kjer gluten ni prisoten in je primerna za vse ki imate celiakijo, alergijo ali intoleranco na gluten. Redno opravljamo analize na vsebnost glutena, ki so pod 5 mg/kg.
BREZ GLUTENA.
Amarant moka vsebuje približno 19 % beljakovin, 5.6 % vlaknin in 6 % maščob v obliki esencialnih olj.
Že kot dodatek pri peki kruha (15 – 20 %) zelo obogati prav vsak kruh, saj mu daje sladek okus po lešnikih in oreščkih.
Naročite amarant moko brez glutena prek naše spletne trgovine in dopolnite svojo prehrano s to odlično sestavino. S hitro dostavo na dom boste kmalu uživali v raznolikih in brezglutenskih kuharskih možnostih. Pridružite se tistim, ki že odkrivajo čare kreativne kuhinje s pomočjo naše amarant moke brez glutena.
Moka je zmleta v ločeni proizvodnji, kjer gluten ni prisoten in je primerna za vse ki imate celiakijo, alergijo ali intoleranco na gluten. Redno opravljamo analize na vsebnost glutena, ki so pod 5 mg/kg.
BREZ GLUTENA.
SI-EKO-003
Poreklo: kmetijstvo izven EU