Eko indijski oreščki brez glutena

Za indijski oreščke sicer velja, da imajo manj maščob, kot denimo orehi, mandeljni, lešniki, vendar je to zato, ker vsebujejo nenasičene maščobe (kar 82 % jih je). Te maščobe veljajo za zdrave. Oreščki so še posebej znani po visoki količini mononenasičenih maščob (zlasti oleinske in palmitooleinske), ki blagodejno delujejo na delovanje srca in uravnavajo nivo triglicerinov v krvi.
Ni na zalogi
SKU
1098
8,50 €
1Eko indijski oreščki brez glutena: 100 gramov oreščkov ima 553 kalorij in veliko rastlinskih vlaknin, vitaminov in mineralov, poleg tega pa so tudi zelo sitostni (ogljikovih hidratov imajo več kot 30 %). Za indijski oreščke sicer velja, da imajo manj maščob, kot denimo orehi, mandeljni, lešniki, vendar je to zato, ker vsebujejo nenasičene maščobe (kar 82 % jih je). Te maščobe veljajo za zdrave. Oreščki so še posebej znani po visoki količini mononenasičenih maščob (zlasti oleinske in palmitooleinske), ki blagodejno delujejo na delovanje srca in uravnavajo nivo triglicerinov v krvi. Med minerali velja izpostaviti velike količine mangana, kalija, bakra, železa, magnezija, cinka, pa tudi vitaminov B in E. Vsebina: 250 g.
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Narastek iz prosene kaše Narastek iz prosene kaše Odlična sladica, priloga, lahka večerja ali zajtrk!
  2. Kvinojina čokoladna torta Kvinojina čokoladna torta Odlična brezglutenska torta za vsako priložnost. To morate resnično poskusiti.
  3. Domača granola iz svežih ovsenih kosmičev Domača granola iz svežih ovsenih kosmičev Najboljša domača granola.