Blog
- petra petra
- 29. okt. 2025
-
177views
psyllium - indijski trpotec
Psyllium - zakaj je tako vsestransko uporaben?
- petra petra
- 9. okt. 2025
-
63views
Ali je pšenični škrob res lahko brez glutena?
Kako nastane in kdaj nosi oznako "brez glutena"?
- petra petra
- 16. sep. 2025
-
31views
Polnovredna žita in črevesni mikrobiom: naravna podpora tvojemu ravnovesju
Kako lahko z ekološkimi žiti podrpemo svoj mikrobiom?
- petra petra
- 8. sep. 2025
-
69views
Katere mešanice mok uporabiti pri peki kruha?
Najboljše kombinacije mok za odličen domač kruh
- petra petra
- 6. jun. 2025
-
180views
Kruh brez glutena - primeren za vsakega
Kruh brez glutena je primeren za vse
- petra petra
- 7. maj 2025
-
152views
Moka za vsak dan – vodič po naši ponudbi
Moka - Spoznajte raznolikost mok, ki jih ponujamo, in odkrijte, katera moka je prava za vaš recept!
- petra petra
- 28. apr. 2025
-
89views
Preberi - moka - več kot le osnovna sestavina
moka - Odkrijte svet sveže mlete moke na kamnitih mlinih!
- petra petra
- 11. apr. 2025
-
118views
Moka brez glutena - jo poznaš?
Moka brez glutena - zakaj je tako iskana?
- petra petra
- 11. apr. 2025
-
292views
prosena kaša - zdrav in okusen začetek dneva
Prosena kaša - zakladnica hranil
- petra petra
- 27. jun. 2024
-
131views
Alergeni v prehrani
Preberi kateri so alergeni v prehrani in kako morajo biti označeni.