Blog

  1.  

    Zakaj sveža moka?

    Preberi zakaj sploh uporabljati svežo moko.

    Preberi več
  2.  

    Kako v Mok'ci sploh meljemo moko?

    Preberi si kako poteka mletje moke pri nas.

    Preberi več
  3.  

    Občutljivost na gluten ali celiakija?

    Preberi kakšna je razlika med občutljivostjo na gluten in celiakijo.

    Preberi več
  4.  

    Kaj so droži?

    Pripravi si svoj kruh z drožmi!

    Preberi več
  5.  

    Ekološka trgovina v Ljubljani

    Mok'ca-več kot samo ekološka trgovina

    Preberi več
  6.  

    Vinski kamen ali pecilni prašek?

    Preberi kakšna je sploh razlika.

    Preberi več
  7.  

    Kvinoja - jo poznaš?

    Kaj je kvinoja in kako jo lahko uporabite v svojem jedilniku?

    Preberi več
  8.  

    Zakaj je prosena kaša tako dobra?

    Prosena kaša - zakladnica hranil!

    Preberi več
  9.  

    Kakšne so prednosti fermentiranega kruha?

    Preberi si prednosti uživanja kruha z drožmi!

    Preberi več
  10.  

    Zakaj je dobro uporabljati chia semena?

    Preberi, zakaj je dobro, da jih vključiš v svojo prehrano.

    Preberi več
  11.  

    Oluščena ali neoluščena žita - kakšna je razlika?

    Preberi kakšna je razlika med otrobom in luščino.

    Preberi več
  12.  

    Kaj pomenijo različni tipi moke?

    Preberi zakaj moko delimo na različne tipe.

    Preberi več

Elementi 1-12 od 46

Prikaži na stran

BREZPLAČNA EKNJIGA