Blog

  1.  

    Kaj so droži?

    Pripravi si svoj kruh z drožmi!

    Preberi več
  2.  

    Ekološka trgovina v Ljubljani

    Mok'ca-več kot samo ekološka trgovina

    Preberi več
  3.  

    Zakaj je pomembna sledljivost hrane

    Preberi zakaj je pomembno kupovati lokalno!

    Preberi več
  4.  

    Koliko časa kuhati naša žita, kaše, zdrobe?

    Preberi, koliko časa kuhaš kaše, žita, zdrobe.

    Preberi več
  5.  

    Pira

    Ali veš kaj pomeni da je pira plevno žito?
     
     
    Preberi več
  6.  

    Kdaj ječmen postane ješprenj?

    Kaj se kuha v loncu? Ječmen ali ješprenj?

    Preberi več
  7.  

    Sirek - kaj je to in kako ga uporabljamo?

    Sirek - pozabljeno žito, ki se spet vrača!

    Preberi več
  8.  

    Katero kvinojo izbrati?

    Vse o različnih barvah kvinoje

    Preberi več
  9.  

    Ali je res potrebno namakati žita, stročnice in oreščke? Zakaj?

    Preberi si, zakaj je dobro namakati žita, stročnice in oreščke.

    Preberi več
  10.  

    Celiakija - osebna zgodba

    Moja zgodba o celiakiji - od diagnoze do normalnega življenja.

    Preberi več
  11.  

    Eko, bio, organsko..?

    Kaj pomeni? Kako ločiti ekološka živila od neekoloških?

    Preberi več
  12.  

    Nakup brez embalaže pri nas

    Kaj vse lahko v Mok`ci kupiš s svojo embalažo?

    Preberi več

Elementi 1-12 od 20

Stran
Prikaži na stran

BREZPLAČNA EKNJIGA