Blog
- petra petra
- 9. okt. 2025
-
24views
Ali je pšenični škrob res lahko brez glutena?
Kako nastane in kdaj nosi oznako "brez glutena"?
- petra petra
- 16. sep. 2025
-
16views
Polnovredna žita in črevesni mikrobiom: naravna podpora tvojemu ravnovesju
Kako lahko z ekološkimi žiti podrpemo svoj mikrobiom?
- petra petra
- 8. sep. 2025
-
38views
Katere mešanice mok uporabiti pri peki kruha?
Najboljše kombinacije mok za odličen domač kruh
- petra petra
- 6. jun. 2025
-
143views
Kruh brez glutena - primeren za vsakega
Kruh brez glutena je primeren za vse
- petra petra
- 7. maj 2025
-
104views
Moka za vsak dan – vodič po naši ponudbi
Moka - Spoznajte raznolikost mok, ki jih ponujamo, in odkrijte, katera moka je prava za vaš recept!
- petra petra
- 28. apr. 2025
-
66views
Preberi - moka - več kot le osnovna sestavina
moka - Odkrijte svet sveže mlete moke na kamnitih mlinih!
- petra petra
- 11. apr. 2025
-
99views
Moka brez glutena - jo poznaš?
Moka brez glutena - zakaj je tako iskana?
- petra petra
- 11. apr. 2025
-
238views
prosena kaša - zdrav in okusen začetek dneva
Prosena kaša - zakladnica hranil
- petra petra
- 27. jun. 2024
-
112views
Alergeni v prehrani
Preberi kateri so alergeni v prehrani in kako morajo biti označeni.
- petra petra
- 15. maj 2024
-
200views
Proizvodnja mok in kaš brez glutena pri nas
Kako poteka proizvodnja brezglutenskih mok v Mok'ci