Kakavova zrna eko, 250 g

Kakavova zrna so dober približek čokoladi, imajo visoko vsebnost kalija, kalcija, natrija in antioksidantov in sodijo h presni hrani.
Na zalogi
SKU
316-54
Več informacij
okus kakav
Teža 250 g..
6,80 €
Eko kakavova zrna vsebujejo visoke deleže flavonoidov, predvsem epikatehina, ki ima ugodne vplive na srce in ožilje. Kakavova zrna so dober približek čokoladi, imajo visoko vsebnost kalija, kalcija, natrija in antioksidantov in sodijo h presni hrani. Vsebujejo tudi magnezij in železo, ki prispevata k boljšemu počutju in zmanjšani utrujenosti. Čokolada je eden od najbolj cenjenih živil na svetu. V zadnjih letih smo prišli do spoznanja, da je v svoji surovi obliki (kakavovih zrn) zelo koristna za naše zdravje, ugodno vpliva na bolezni srca, ter znižuje stopnjo kapi in utrujenost, saj je bogat vir antioksidantov. Kakav ugodno vpliva na izboljšanje razpoloženja saj vsebuje zdrave maščobe, ki jih najdemo tudi v olivnem olju. Ugodno vpliva na lase, nohte in kožo. Kakavova zrna so rahlo grenkega okusa, zato jih pogosto mešamo s suhim sadjem ali pa jim dodamo naravna sladila (npr. kokosov sladkor, agavin sirup). Lahko jemo cela ali pa jih zdrobimo, primerna so za uživanje v smoothijih, pecivu, jogurtih in muslijih. Količina 150 g. BREZ GLUTENA.
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Veganski tiramisu Veganski tiramisu Odličen tiramisu, brez mleka, jajc in glutena. Enostaven za pripravo in polnega okusa.
  2. Smoothie s kakavom Smoothie s kakavom Odličen napitek z okusom čokoladeeeeee :)
  3. Zdrav puding Zdrav puding Zdrav puding iz kakava in avokada
  4. Pavlova osvežilna tortica Pavlova osvežilna tortica Odlična in hitra tortica brez moke. Osvežilna in super za poletne dni.
  5. Slastne kokosove kroglice (ježki) brez glutena Slastne kokosove kroglice (ježki) brez glutena Slastne kokosove kroglice brez glutena (ježki)
  6. Smetanova rolada s kokosom brez glutena Smetanova rolada s kokosom brez glutena Kokosova rolada brez glutena, ki se stopi v ustih
  7. Čokoladna torta z orehi Čokoladna torta z orehi Čokoladna torta, ki se stopi v ustih.

BREZPLAČNA EKNJIGA