Tamari, sojina omaka STRONG eko, 250 ml

Odkrijte bogat in uravnotežen okus s tamari omako, pristno japonsko omako, ki bo obogatila vaše jedi z edinstvenim aromatičnim okusom. Tamari omaka je narejena iz visokokakovostne soje in je brez glutena, kar jo naredi primerno izbiro za vse, ki imajo celiakijo, intoleranco ali alergijo na gluten in želijo raziskati bogate okuse azijske kuhinje.

S svojo intenzivno in kompleksno aromo je tamari omaka idealna za mariniranje, pečenje ali kot dodatek različnim jedem, kot so rižote, juhe, stir-fry jedi in še več. Poleg tega je tamari omaka bogata z esencialnimi aminokislinami in minerali ter prispeva k bolj uravnoteženemu okusu vaših jedi.

Eko Tamari, sojina omaka - močnejša.

Na zalogi
SKU
66776
5,50 €

Odkrijte bogat in uravnotežen okus s tamari omako, pristno japonsko omako, ki bo obogatila vaše jedi z edinstvenim aromatičnim okusom. Tamari omaka je narejena iz visokokakovostne soje in je brez glutena, kar jo naredi primerno izbiro za vse, ki imajo celiakijo, intoleranco ali alergijo na gluten in želijo raziskati bogate okuse azijske kuhinje.

S svojo intenzivno in kompleksno aromo je tamari omaka idealna za mariniranje, pečenje ali kot dodatek različnim jedem, kot so rižote, juhe, stir-fry jedi in še več. Poleg tega je tamari omaka bogata z esencialnimi aminokislinami in minerali ter prispeva k bolj uravnoteženemu okusu vaših jedi.

Naročite tamari omako in odkrijte pristen okus japonske kulinarike kar v udobju svoje kuhinje. Z našo hitro dostavo na dom boste kmalu uživali v okusih, ki jih ponuja ta tamari omaka. Pridružite se tistim, ki že uživajo v okusnih in zdravih obrokih s pomočjo naše pristne japonske tamari omake!

Tamari, sojina omaka STRONG (je močnejša različica navadne sojine omake), brez glutena se uporablja kot dodatek k jedem ali kot začimba. Nepogrešljiva v azijski kulinariki.

Tamari omaka je vsestranska sestavina, ki jo lahko uporabljate na različne načine v kuhinji. Tukaj je nekaj načinov, kako jo lahko vključite v svoje jedi:

  1. Marinade: Uporabite tamari omako kot osnovo za marinado za meso, ribe, tofu ali zelenjavo. Dodajte ji nekaj svežega česna, ingverja, limoninega soka in malo medu za sladkost ter pustite, da se sestavine prepojijo z okusom.

  2. Omakice: Tamari omako lahko uporabite kot osnovo za pripravo različnih omak za riževe jedi, testenine, zelenjavne stir-fry jedi in druge azijske jedi. Dodajte ji še nekaj sesekljanega česna, čilija, riževega kisa in sladkorja ter jo malo reducirajte za gostejšo konsistenco.

  3. Solate: Dodajte tamari omako v preliv za solate za dodaten okus. Kombinirajte jo z olivnim oljem, balzamičnim kisom, limoninim sokom in malo medu ter prelijte po solati iz mešane zelenjave.

  4. Zabelitev: Namesto običajne soli uporabite tamari omako za zabelitev različnih jedi, kot so juhe, enolončnice, rižote in pečene zelenjavne jedi. Tamari omaka bo jedem dodala bogatejši okus.

  5. Dodatek k sušiju: Uporabite tamari omako kot omako za potapanje sušija ali sashimija. Lahko jo tudi vmešate v riž za suši, da mu dodate dodaten okus.

Ne glede na to, kako se odločite uporabiti tamari omako, bo dodala bogatost okusa vašim jedem in jih dvignila na višjo raven kulinaričnega užitka.

BREZ GLUTENA

 

Povprečna analiza za 100 ml:
Energijska vrednost: 346 kJ / 82 kcal
Maščobe: 0,2 g
od tega nasičene: 0,0 g
Oglikovi hidrati: 5,8 g
od tega sladkor: 1,7 g
Vlaknine: 0,9 g
Beljakovine: 10,3 g
Sol: 13,0 g

Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Pečena polenta iz Mok’ce! Pečena polenta iz Mok’ce! Polenta ki je res drugačna!

BREZPLAČNA EKNJIGA