Kokosovo mleko, eko

Kokosovo mleko lahko uporabljate za pripravo smoothijev, hladnih juh ali pa za pripravo odličnih presnih sladic.
Na zalogi
SKU
1747-241
Več informacij
volumen 400 ml
3,20 €
Eko kokosovo mleko lahko uporabljate za pripravo smoothijev, hladnih juh ali pa za pripravo odličnih presnih sladic. Vsebina 400ml Alergeni:/ Poreklo: Šri Lanka
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Riževa omleta s pečenim avokadom Riževa omleta s pečenim avokadom Riževa omleta s pečenim avokadom je odlična brezglutenska poživitev za vaš zajtrk.
  2. Bounty na zdrav način Bounty na zdrav način Ta recept je za vse ki si želite zdravega sladkanja.
  3. Hitra brezglutenska potička Hitra brezglutenska potička Odlična brezglutenska potička. Za vse tiste, ki ne smete uživati glutena. Okusna, sočna, preprosto slastna.
  4. Kvinojina pogača Kvinojina pogača Kvinojina pogača. Vas je zamikalo, da jo poskusite?
  5. Čokoladno - kokosova torta brez glutena Čokoladno - kokosova torta brez glutena Če želite narediti vtis na vse povabljene vam priporočamo, da pripravite našo torto.
  6. Kokosov zmešanček Kokosov zmešanček Ko ne veste kaj bi naredili za zajtrk si pripravite enega zmešančka. V njem je energije za cel dan.
  7. Tapiokin puding z vanilijo in gozdnimi sadeži Tapiokin puding z vanilijo in gozdnimi sadeži Tapiokin puding je vrhunska sladica za vroče poletne dni.
  8. Pita s hruškami Pita s hruškami Lahka in enostavna pita s hruškami
  9. Brezglutenska potička (iz ajdove in riževe moke) Brezglutenska potička (iz ajdove in riževe moke) Najboljša brezglutenska potička
  10. Veganski mufini iz moke črnega riža brez glutena Veganski mufini iz moke črnega riža brez glutena Zdravi mufini, polnega okusa!