Kostna juha - Bone R - naravni kolagen, eko 235 ml

PRAVA KOSTNA JUHA iz ekoloških kosti

Za ponovno vključitev manjkajočih hranil.

Kakovosten vir beljakovin, kolagena, vitaminov in mineralov za pripravo ali obogatitev jedi.

✓ Prava kostna juha pripravljena po tradicionalnem postopku s 24 urnim počasnim kuhanjem.
✓ 1 kozarček vsebuje štiri dnevni odmerek kolagena. Volumen kozarca je 245ml. Minimalni priporočen dnevni vnos BoneRja je 1/4 kozarčka (50g).
✓ Hranite ga v hladilniku, po odprtju pa porabite v štirih dneh.
✓ Ob shranjevanju v hladilniku dobi značilno želatinasto strukturo, ki je dobrodošla pri pripravi številnih jedi. Na sobni temperaturi ali ob segrevanju se utekočini.
✓ Je blagega, nevtralnega okusa, ki ob dodatku jedem izzveni.
✓ Nefiltriran, pasteriziran, laboratorijsko redno testiran, 100% naraven, 100% slovenski, brez barvil, konzervansov, arom in ojačevalcev okusov, Paleo&Keto-friendly
 
Količina: 235 ml
Na zalogi
SKU
89643
9,50 €

Kostna juha je znana po številnih potencialnih koristih za zdravje, saj vsebuje številne hranilne snovi, ki se sproščajo med kuhanjem kosti. Tu je nekaj prednosti, povezanih z uživanjem kostne juhe:

  1. Kolagen: Kostna juha je bogat vir kolagena, beljakovine, ki je pomembna za zdravje kože, las, nohtov, sklepov in vezivnega tkiva. Pomaga tudi pri ohranjanju prožnosti kože.

  2. Aminokisline: Kuhanje kosti sprošča aminokisline, ki so gradniki beljakovin. Te aminokisline lahko podpirajo številne funkcije v telesu, vključno z obnovo celic in tvorbo mišičnega tkiva.

  3. Minerali: Kostna juha vsebuje minerale, kot so kalcij, magnezij in fosfor, ki so pomembni za zdravje kosti in zob.

  4. Gelatin: Gelatin, ki nastane med kuhanjem kosti, ima številne koristi za prebavo. Pomaga pri vzdrževanju zdravega prebavnega sistema in lahko pomaga pri lajšanju težav s prebavo.

  5. Imunski sistem: Kostna juha vsebuje hranila, ki podpirajo imunski sistem, kar lahko pripomore k boljši odpornosti proti boleznim.

  6. Hidracija: Juha, ki jo pijete, vam pomaga ohranjati hidracijo, še posebej, če vsebuje tudi zelenjavo.

  7. Lajšanje simptomov prehlada in gripe: Topla kostna juha ima lahko pomirjujoč učinek na grlo in nosno sluznico ter pomaga pri lajšanju simptomov prehlada ali gripe.

Pomembno je omeniti, da so te koristi povezane z rednim uživanjem kakovostne kostne juhe, ki je pripravljena s svežimi in kakovostnimi sestavinami. Če imate posebne zdravstvene težave ali pomisleke, se pred vključitvijo nove hrane v svojo prehrano vedno posvetujte z zdravnikom ali strokovnjakom za prehrano.

Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.

BREZPLAČNA EKNJIGA