Razmaščena mandljeva moka je še vedno bogata z beljakovinami, vlakninami ter zdravimi maščobami, kar naredi to moko odlično dopolnilo zdravi prehrani. Uporabljate jo lahko v različnih receptih brez dodatnega bremena maščob, ki ga sicer prinaša klasična mandljeva moka.
Vključite razmaščeno mandljevo moko v svoje prehranske navade in uživajte v njeni lahki strukturi ter subtilnem mandljevem okusu. Privoščite si okusne in zdrave jedi, brez občutka krivde glede maščob, ter odkrijte, kako lahko ta moka obogati vaš jedilnik.
Razmaščena mandljeva moka - prefinjena izbira
Z mandljevo moko se lahko ustvari vse, od žemljic, kruha, palačink, cmokov, biskvita, potice, kolačkov … in to vse BREZ GLUTENA in z nizkim deležem ogljikovih hidratov! Sliši se pravljično, ampak dejansko je resnično!
Razmaščena mandljeva moka je odlična izbira za tiste, ki želijo zmanjšati vnos maščob v svoji prehrani, vendar še vedno uživati v okusu in teksturi mandljeve moke. Ta varianta moke je pridobljena iz mandljev, ki so jim odstranili večji del maščobe. S tem postopkom ostane le okusna jedrca mandljev brez presežka maščob.
Razmaščena mandljeva moka je še vedno bogata z beljakovinami, vlakninami ter zdravimi maščobami, kar naredi to moko odlično dopolnilo zdravi prehrani. Uporabljate jo lahko v različnih receptih brez dodatnega bremena maščob, ki ga sicer prinaša klasična mandljeva moka.
Vključite razmaščeno mandljevo moko v svoje prehranske navade in uživajte v njeni lahki strukturi ter subtilnem mandljevem okusu. Privoščite si okusne in zdrave jedi, brez občutka krivde glede maščob, ter odkrijte, kako lahko ta moka obogati vaš jedilnik.
Razmaščena
Svetle barve, iz olupljenih mandljev
Fino mleta
Brez laktoze
Brez okusa po marcipanu
Primerno za vegane in vegetarijance
Manj kalorij in poln okus
100 % naravne sestavine, brez dodatkov
Nizka vsebnost ogljikovih hidratov
Vsebuje zdrave maščobne kisline
Visok delež vitaminov in mineralov
Razmaščena mandljeva moka - prefinjena izbira
Prednost razmaščene mandljeve moke v primerjavi z mletimi mandlji je v njeni nižji kalorični vrednosti, visoki vrednosti beljakovin in rahlosti končnega izdelka.
To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z uporabo VSEH piškotkov. Lahko pa obiščete nastavitve piškotkov, da zagotovite nadzorovano privolitev.