Nelipot basic v stiku

Naša prva dezodorantna krema BASIC v stiku! Dezodorant vas bo prepričal s svojim sladkim kokosovim vonjem, ki izhaja iz temeljne sestavine te kreme – ekološkega kokosovega masla, narejenega iz 100% svežega kokosovega mesa.

Na zalogi
SKU
89319-02
12,99 €

Naša prva dezodorantna krema BASIC v stiku! Dezodorant vas bo prepričal s svojim sladkim kokosovim vonjem, ki izhaja iz temeljne sestavine te kreme – ekološkega kokosovega masla, narejenega iz 100% svežega kokosovega mesa.

Nam je posebno všeč, ker:

  • zares deluje proti neprijetnemu telesnemu vonju;
  • je dermatološko testiran in ga koža dokazano dobro prenaša;
  • je ročno izdelan v Sloveniji;
  • v celoti veganski;
  • prijazen koži in našim nosnicam z omamnim vonjem kokosa;
  • je odličen vlažilec kože zaradi kokosovega masla;
  • je ekološko certificiran;
  • brez sintetičnih dišav, z vonjem kokosa, ki ga pridobimo iz ekološkega kokosovega masla;
  • je v embalaži, narejeni iz biorazgradljivih surovin, ki imajo OK! Industrial certifikat ter v celoti zasnovana in izdelana v Sloveniji.

 
Pomembna lastnost Nelipot dezodoranta v stiku leži tudi v tem, da je vsak zmešan z našimi rokami in skrbno zapakiran.

 

Biorazgradljive surovine – kaj to pomeni?
To pomeni, da smo za uporabo stika uporabili bioplastiko, tj. tako imenovana PLA plastika (plastika iz mlečne kisline), narejena na rastlinski osnovi (lahko iz sladkornega trsa ali koruze ter naravnih olj), ki je v celoti biorazgradljiva (razpade na vodo in ogljikov dioksid).

 

Zakaj embalaža iz biorazgradljivih materialov in ne papir?
Preprosto – papir se ob dolgotrajni uporabi razmoči ter omogoča hitrejši razvoj mikroorganizmov. Poleg tega je naš naslednji korak omogočiti ponovno polnjenje (možnost nakupa le vložka) in je bila izbira biorazgradljive plastike najboljša izbira, da sledimo dvema ciljema: (1) varovanju narave z nižanjem ogljičnega odtisa ter (2) zmanjševanju odpadne embalaže.

 

Kam odvržem stik, ko ga zmanjka?
Najraje bi videli, da jih naberete 10 in nam jih vrnete na naš naslov, mi pa vam pošljemo novega v zahvalo (10 praznih = 1 poln). V kolikor boste stik odvrgli v smeti, pa ga odvrzite v mešane odpadke. Ker je narejen iz materiala na rastlinski osnovi, ne spada med plastične odpadke, saj bi se vse njegove prednosti izgubile ob uničevanju s plastičnimi odpadki. Če vas zanima več, nam pišite na nelipot@nelipot.si!

Sestavine:

COCOS NUCIFERA OIL*/**, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, HYDROGENATED VEGETABLE OIL*, SODIUM BICARBONATE*, ZEA MAYS STARCH*.

* Sestavine naravnega izvora (100 %)
** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva

Navodila za uporabo

Za najoptimalnejšo uporabo priporočamo, da stik odprete, ga čisto malo zavrtite v smeri vrtenja (le kak milimeter vsebine naj pokuka ven, saj se stik ne vrti nazaj), ga postavite na kožo za slabih 10 sekund, da se vsebina omehča in ga nanesete na kožo v predelu podpazduh – nanos naj bo v širšem delu, da preprečite razvoj bakterij, zaradi katerih neprijeten telesni vonj sploh nastane. Nato pa brezskrbno zakorakajte v nov dan – z neprijetnim vonjem zagotovo ne bo težav!

Vsebnost

70 g

Rok uporabnosti

12 mesecev

Stopnja zaščite

2/4

Primerno za:

Veganom prijazen produkt.
Znanstveno dokazano, da koža izdelek dobro prenaša (dermatološko testirano).
Primerno za ljudi s celiakijo.
Brez dodanih dišav.
Certificiran organski kozmetični izdelek, sestavljen iz 100% naravnih sestavin ter z vsaj 30% deležem ekoloških sestavin.

Opozorilo

Ni priporočljivo nanašanje direktno po britju.

Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.