Ajdova moka, eko - BREZ GLUTENA

Ajdova moka (eko) je sveža in je zmleta iz naše ajdove kaše. Ajda je prava zakladnica vlaknin in beljakovin. Bogata je z niacinom, aminokislinami in vitaminom D. V svoji pestri strukturi življensko pomembnih hranil so ajdova zrnja tudi pomemben vir kalija, fosforja, železa in kalcija. Ajda predstavlja enega najboljših virov beljakovin med rastlinami in vsebuje vse esencielne aminokisline. Iz naše sveže mlete ajdove moke se peče odličen kruh, saj ima zelo dobre pecilne lastnosti!

Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
164-00
Nizko kot 2,95 €

Eko ajdova moka je sveža in je zmleta iz naše ajdove kaše. Ajda je prava zakladnica vlaknin in beljakovin. Bogata je z niacinom, aminokislinami in vitaminom D. V svoji pestri strukturi življensko pomembnih hranil so ajdova zrnja tudi pomemben vir kalija, fosforja, železa in kalcija. Ajda predstavlja enega najboljših virov beljakovin med rastlinami in vsebuje vse esencielne aminokisline. Iz naše sveže mlete ajdove moke se peče odličen kruh, saj ima zelo dobre pecilne lastnosti!

Alergeni: lahko vsebuje sledi drugih brezglutenskih žit in stročnic.

Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Bananin kruh brez glutena Bananin kruh brez glutena Bananin kruh brez glutena in mleka, za sladko in zdravo razvajanje!
  2. Potica brez glutena in kvasa Potica brez glutena in kvasa Potica brez glutena in brez kvasa.