Domači gozdni med

Med iz Logaške planote je temnejše barve ter izrazito polnega in kompleksnega okusa, saj ga čebele nabirajo na smreki, javorju, lipi, robidovju in podrasti. Je poln mineralov in rudninskih snovi, pogosto pa se priporoča pri slabokrvnosti in živčni napetosti. (Mednarodno ocenjevanje Semič 2015 – zlata medalja) Vsebina 900 g.
Na zalogi
SKU
534
Več informacij
volumen 900 ml
16,00 €
Med iz Logaške planote je temnejše barve ter izrazito polnega in kompleksnega okusa, saj ga čebele nabirajo na smreki, javorju, lipi, robidovju in podrasti. Je poln mineralov in rudninskih snovi, pogosto pa se priporoča pri slabokrvnosti in živčni napetosti. (Mednarodno ocenjevanje Semič 2015 – zlata medalja) Vsebina 900 g. Poreklo : Slovenija Čebelarstvo Ferenčak .
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Kruh brez kvasa iz nakaljene ajde in prosa Kruh brez kvasa iz nakaljene ajde in prosa Odličen kruh, brez kvasa, brez glutena - poskusite, ne bo vam žal!
  2. Tapiokin puding z vanilijo in gozdnimi sadeži Tapiokin puding z vanilijo in gozdnimi sadeži Tapiokin puding je vrhunska sladica za vroče poletne dni.

BREZPLAČNA EKNJIGA