Eko kaljeni ovseni kosmiči 350g

Eko kaljeni polnozrnati ovseni kosmiči so nekaj posebnega. S kaljenjem semena postanejo živa hrana! PEGAN eko polnozrnati ovseni kosmiči so kaljeni, zaradi česar so še bogatejši s hranili, hranila pa se še hitreje in lažje absorbirajo v naše telo. Pegan polnozrnati ovseni kosmiči poleg tega niso luščeni, parjeni ali praženi. So le posušeni na temperaturi do 42°C ter nežno valjani. Tako ostanejo pristnega okusa in z naravno bogato vrednostjo vseh hranil.
Na zalogi
SKU
89134
6,50 €
Eko kaljeni polnozrnati ovseni kosmiči so nekaj posebnega. S kaljenjem semena postanejo živa hrana! PEGAN eko polnozrnati ovseni kosmiči so kaljeni, zaradi česar so še bogatejši s hranili, hranila pa se še hitreje in lažje absorbirajo v naše telo. Pegan polnozrnati ovseni kosmiči poleg tega niso luščeni, parjeni ali praženi. So le posušeni na temperaturi do 42°C ter nežno valjani. Tako ostanejo pristnega okusa in z naravno bogato vrednostjo vseh hranil. Količina: 350 g. BREZ GLUTENA
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Domače ovseno mleko Domače ovseno mleko Si želite ovseno mleko, brez nepotrebnih dodatkov in odvečnega sladkorja? Tale recept je enostaven in res zelo uporaben!
  2. Ovseni polpetki Lavrica Ovseni polpetki Lavrica Odlična poslastica za večerjo. Poskusite, enostavno je.