Laneno seme slovensko eko, 500 g

Laneno seme vsebuje esencialne maščobne kisline omega 3, veliko mineralov in vitaminov. Predstavlja tudi bogat vir lignana, ki uravnava krvni sladkor.
Na zalogi
SKU
191-672
Več informacij
Teža 500 g
4,95 €
Eko laneno seme vsebuje esencialne maščobne kisline omega 3, veliko mineralov in vitaminov. Predstavlja tudi bogat vir lignana. Lanena semena, ki so lahko cela ali zdrobljena, nudijo širok spekter uporabe. Pomembno je, da uživamo zdrobljena ali mleta semena, saj cela semena nimajo takšnih pozitivnih učinkov na naše zdravje, ker samo spolzijo skozi telo. Zdrobljena ali zmleta semena lahko dodamo jogurtu, jih potresemo po svoji najljubši sadni ali zelenjavni solati, lahko pa jih tudi zmešamo v smoothie. Pomembno je, da z uživanjem lanenih semen pazimo na dovolj velik vnos tekočine v svoje telo, saj v nasprotnem primeru lahko pride do zaprtja. Alergeni: lahko vsebuje sledi glutena. Poreklo: Slovenija Vsebina: 500 g
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Tapiokin puding z vanilijo in gozdnimi sadeži Tapiokin puding z vanilijo in gozdnimi sadeži Tapiokin puding je vrhunska sladica za vroče poletne dni.
  2. Kremasta ajdova kaša z jurčki Kremasta ajdova kaša z jurčki Odlična priloga ali samostojna jed.
  3. Tapiokine palačinke brez glutena Tapiokine palačinke brez glutena Rahle in mehke tapiokine palačinke s kokosovo moko

BREZPLAČNA EKNJIGA