Poskusite tudi ostale. Ne bo vam žal.
Preverite elemente za dodajanje v košarico ali
Čičerika je prava zakladnica beljakovin! Uporabljaš jo lahko za pripravo hladnih solat, namazov in odličnega humusa ali falafla. Najbolje jo je kuhati tako, da jo prejšnji dan namočiš za 24 ur in nato kuhaš na manjšem ognju 40 minut.
Odlično se poda k zelenjavi, kurkumi in česnu. Popestri vsako jed.
Odlična je za vse na rastlinski prehrani, saj zaradi visoke vsebnosti beljakovin poskrbi za zadosten vnos le teh.
Čičerika je iz ekološke pridelave.
Čičerika je prava zakladnica beljakovin! Uporabljaš jo lahko za pripravo hladnih solat, namazov in odličnega humusa ali falafla. Najbolje jo je kuhati tako, da jo prejšnji dan namočiš za 24 ur in nato kuhaš na manjšem ognju 40 minut.
Odlično se poda k zelenjavi, kurkumi in česnu. Popestri vsako jed.
Odlična je za vse na rastlinski prehrani, saj zaradi visoke vsebnosti beljakovin poskrbi za zadosten vnos le teh.
Čičerika je iz ekološke pridelave.
BREZPLAČNA EKNJIGA
To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z uporabo VSEH piškotkov. Lahko pa obiščete nastavitve piškotkov, da zagotovite nadzorovano privolitev.