Čičerikina moka, eko

Čičerikina moka – ekološko pridelana, je odličen nadomestek navadne moke, z njo lahko nadomestimo uporabo jajc in je odličen vir beljakovin.
Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
929-00
Nizko kot 3,00 €
Eko čičerikina moka je odličen nadomestek navadne moke, z njo lahko nadomestimo uporabo jajc in je odličen vir beljakovin. Priporočamo jo ljudem z različnimi dietami. Priporočamo uporabo sveže čičerikine moke, saj si tako zagotovite največ hranilnih snovi! Čičerika je sicer stročnica, ki sodi v družino metuljnic. Je odličen vir beljakovin, in je ena od najstarejših stročnic. Uporablja se lahko kot dodatek pri pripravi zelenjavnih polpetov, ali pa iz nje naredite odličen in hranilen humus. Prav tako je čičerikina moka glavna sestavina falaflov, ki so iz sveže moke še bolj okusni. Pomembno mesto ima v kulinariki Indijskega polotoka, v Sredozemlju, posebej na Iberskem polotoku, v arabskih deželah, v Mehiki, na Filipinih. Alergeni: lahko vsebuje sledi glutena. Poreklo: čičerika je pridelana v Turčiji, moka je zmleta v Mok`ci (Slovenija).
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Skutna tortica brez moke Skutna tortica brez moke Zares enostavna in puhasta skutna tortica brez moke.
  2. Zelenjavni polpeti s svežo čičerikino moko Zelenjavni polpeti s svežo čičerikino moko Polpeti brez jajc in glutena, lahka večerja ki je hitro pripravljena. Zraven se prileže skleda solate.
  3. Bučke v čičerikini moki Bučke v čičerikini moki Odlične ocvrte bučke.