Eko domača ajdova kaša spada med tipične slovenske jedi. Na območju kjer živimo je prisotna že stoletja, na kar kažejo tudi pesmi in pripovedke o ajdi. Ajdovo kašo v Sloveniji pridobivajo iz neoluščenih zrn ajde, ki jih nato v kašarnah obdelajo s hidrotermalnimi postopki. To doda kaši poseben in močen okus, kot ga poznamo pri nas.
Domača ajdova kaša je lahko odlična priloga k jedem, uporabljajmo jo tudi za zakuhe raznih enolončnic ali pa jo dodamo pri pripravi svoje najljubše solate.
Čas kuhanja je približno 10 minut.
Alergeni: lahko vsebuje sledi glutena.
Poreklo: domača ajdova kaša eko je v celoti pridelana v Sloveniji
Vsebina pakiranja: 0,5 kg
To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z uporabo VSEH piškotkov. Lahko pa obiščete nastavitve piškotkov, da zagotovite nadzorovano privolitev.