Ajdova kaša, eko

Ajdova kaša ima v Sloveniji bogato tradicijo, saj so jo naši predniki uživali zelo pogosto, bogato pa je tudi ljudsko izročilo o sami ajdi.
Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
267-00
Nizko kot 2,75 €
Eko ajdova kaša ima v Sloveniji bogato tradicijo, saj so jo naši predniki uživali zelo pogosto, bogato pa je tudi ljudsko izročilo o sami ajdi. Ajdo lahko pripravite kot solato ali prilogo, iz naše zelene ajde pa si lahko privoščite tudi kalčke, saj odlično kali. Alergeni: ajdova kaša vsebuje sledi glutena. V kolikor naročite ajdovo kašo BREZ GLUTENA, le tega ne vsebuje. Poreklo: Nizozemska
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
 1. Kruh brez kvasa iz nakaljene ajde in prosa Kruh brez kvasa iz nakaljene ajde in prosa Odličen kruh, brez kvasa, brez glutena - poskusite, ne bo vam žal!
 2. Polnjene bučke z ajdovo kašo Polnjene bučke z ajdovo kašo Odlično kosilo, lahko priloga, ali pa kot samostojna jed za večerjo, s skledo solate!
 3. Superfood prosena sladica Superfood prosena sladica Odlična poletna sladica. Poskusite, ne bo vam žal.
 4. Ajdini hrustljavčki brez glutena Ajdini hrustljavčki brez glutena Ajdovi hrustljavčki so odlični za kakšen piknik ali pa na morju, ko pridete domov s plaže in želimo na hitro pripraviti slastno kosilo.
 5. Ajdina solatka Ajdina solatka Odlična poletna osvežitev.
 6. Hladna ajdova solata Hladna ajdova solata V vročih dneh se prileže ta osvežilna in hitro pripravljena solata iz zelene ajde.
 7. Kremasta ajdova kaša z jurčki Kremasta ajdova kaša z jurčki Odlična priloga ali samostojna jed.
 8. Kruh iz ajdove kaše Kruh iz ajdove kaše Kruh brez moke, iz nakaljenih ajdovih zrn.
 9. Proseni polpeti z bučkami Proseni polpeti z bučkami Proseni polpeti z bučkami brez glutena
 10. Polnjeni paradižniki z rižem in sirom Polnjeni paradižniki z rižem in sirom Priloga ali okusna lahka večerja
 11. Polpeti iz rdeče leče, brez jajc, brez glutena Polpeti iz rdeče leče, brez jajc, brez glutena Polpeti iz rdeče leče so hranljivi in zelo primerne za jesenske dni.
 12. Narastek s proseno kašo Narastek s proseno kašo Preprosta jed, odličnega okusa!

BREZPLAČNA EKNJIGA