Eko soda bikarbona

Natron – soda bikarbona, brez glutena ali natrijev hidrogenkarbonat je vsestransko uporabno sredstvo, ki ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu.
Na zalogi
SKU
1077-62
Več informacij
Teža 20 g
0,99 €
Eko soda bikerbona (natron) je brez glutena ali natrijev hidrogenkarbonat je vsestransko uporabno sredstvo, ki ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu. Poleg široke uporabe je namenjena tudi rahljanju peciva in kot dodatek v kruhu. Nekaj primerov uporabe lahko preberete v naslednjih stavkih: Iz enega litra vode in žlice jedilne sode lahko pripravite tekočino, s katero boste učinkovito odstranjevali umazanijo s sadja in zelenjave. Glede na to, da jedilna soda uspešno odstranjuje tudi pesticide je takšno umivanje sadja in zelenjave več kot dobrodošlo, še posebej če imate doma majhne otroke. Pri bioloških odpadkih, ki so pri ločevanju problematični le zaradi vonja, pride soda bikarbona še kako prav. Da ne bodo smrdeli, posujte dno vrečke s sodo bikarbono, nato pa vsake toliko časa posujte plast sode – po potrebi še čez nabrane smeti. Za razkužilo in prijetno dišavo (po praznjenju in pred tem, ko naložite sodo) koš za smeti zdrgnete z emulzijo iz vode in eteričnega olja čajevca. Soda bikarbona je priporočljiva tako pri pranju plišastih igrač kot tudi pri čiščenju in dezinficiranju gumijastih in plastičnih igrač. Ker očisti in dezinficira na naraven način in na igrači ne pusti morebitnih škodljivih kemičnih ostankov, je zelo primerna za čiščenje igračk majhnih otrok, ki še vedno radi dajejo igrače v usta. Vsebina 20 g.
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Kruh brez kvasa iz nakaljene ajde in prosa Kruh brez kvasa iz nakaljene ajde in prosa Odličen kruh, brez kvasa, brez glutena - poskusite, ne bo vam žal!