Koruzna moka, eko

Ta moka je bogata s škrobom, vsebuje pa tudi beljakovine, ki se po aminokislinski sestavi dopolnjujejo z beljakovinami mleka, mesa in ajde.
Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
88
Nizko kot 1,90 €
Eko koruzna moka je bogata s škrobom, vsebuje pa tudi beljakovine, ki se po aminokislinski sestavi dopolnjujejo z beljakovinami mleka, mesa in ajde. Med najbolj znane jedi iz koruzne moke prav gotovo sodijo koruzni žganci. Grobo zmleta koruzna moka je uporabna kot polenta, drobno zmleta pa je odličen dodatek pri peki kruha. Ker koruza ne vsebuje lepka (glutena), jo je potrebno uporabiti le kot dodatek drugim mokam. Pri peki kruha, koruzno moko poparimo z vrelo vodo ali pa skuhamo polento in nato s pšenično moko zamesimo kruh. Kruh je malo trši in bolj kompakten, vendar zelo nasiten in prijetnega okusa.
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Ajdov kruh brez kvasa Ajdov kruh brez kvasa 100% ajdov kruh brez kvasa
  2. Koruzni kruh brez glutena Koruzni kruh brez glutena Koruzna moka iz mok'ce je polnega okusa in odlična za pripravo brezglutenskega kruha.
  3. Hrenovke v testu s sirom Hrenovke v testu s sirom Vrhunske hrenovke v testu z naribanim sirom, brez glutena.
  4. Mok’ca ajdov hlebček Mok’ca ajdov hlebček Brezglutenski ajdov hlebček imajo radi tudi otroci. Poskusite ga ne bo vam žal.