Poskusite tudi ostale. Ne bo vam žal.
Preverite elemente za dodajanje v košarico ali
Koruzna moka brez glutena je bogata s škrobom, vsebuje pa tudi beljakovine, ki se po aminokislinski sestavi dopolnjujejo z beljakovinami mleka, mesa in ajde. Med najbolj znane jedi iz koruzne moke prav gotovo sodijo koruzni žganci. Je odličen dodatek pri peki kruha. Pri peki kruha, koruzno moko poparimo z vrelo vodo ali pa skuhamo polento in nato zamesimo kruh. Kruh je malo trši in bolj kompakten, vendar zelo nasiten in dobrega okusa. Pri peki kruha s koruzno moko, priporočamo dodatek psylliuma.
Moka je vedno sveže zmleta, iz ekološkega zrnja.
Moka je zmleta v ločeni proizvodnji, kjer gluten ni prisoten in je primerna za vse ki imate celiakijo, alergijo ali intoleranco na gluten. Redno opravljamo analize na vsebnost glutena, ki so pod 5 mg/kg.
BREZ GLUTENA.
Koruzna moka brez glutena je bogata s škrobom, vsebuje pa tudi beljakovine, ki se po aminokislinski sestavi dopolnjujejo z beljakovinami mleka, mesa in ajde. Med najbolj znane jedi iz koruzne moke prav gotovo sodijo koruzni žganci. Je odličen dodatek pri peki kruha. Pri peki kruha, koruzno moko poparimo z vrelo vodo ali pa skuhamo polento in nato zamesimo kruh. Kruh je malo trši in bolj kompakten, vendar zelo nasiten in dobrega okusa. Pri peki kruha s koruzno moko, priporočamo dodatek psylliuma.
Moka je zmleta v ločeni proizvodnji, kjer gluten ni prisoten in je primerna za vse ki imate celiakijo, alergijo ali intoleranco na gluten. Redno opravljamo analize na vsebnost glutena, ki so pod 5 mg/kg.
BREZ GLUTENA.