Koruzna moka, eko - BREZ GLUTENA

Koruzna moka brez glutena, pridobljena iz skrbno izbranih ekoloških koruznih zrn, predstavlja odlično alternativo za tiste, ki želijo uživati v okusni kulinarični izkušnji brez vključevanja glutena v prehrano. Njena nežna aroma in značilna tekstura jo naredita ključno sestavino za raznovrstne jedi, ki so hkrati okusne in prijazne do ljudi s preobčutljivostjo na gluten.

Koruzna moka brez glutena postaja priljubljena zaradi svoje vsestranskosti v kuhinji, kjer se lahko uporablja pri pripravi različnih jedi, od kruha in peciva do omak in testenin.

Moka je zmleta v ločeni proizvodnji, kjer gluten ni prisoten in je primerna za vse ki imate celiakijo, alergijo ali intoleranco na gluten. Redno opravljamo analize na vsebnost glutena, ki so pod 5 mg/kg.

BREZ GLUTENA.

Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
144-00
Nizko kot 2,00 €

Raziščite pestro paleto okusov in prehranskih prednosti koruzne moke brez glutena, vrhunske sestavine, ki ne samo obogati vaših receptov, ampak tudi ponuja številne zdravstvene prednosti.

Koruzna moka brez glutena, pridobljena iz skrbno izbranih ekoloških koruznih zrn, predstavlja odlično alternativo za tiste, ki želijo uživati v okusni kulinarični izkušnji brez vključevanja glutena v prehrano. Njena nežna aroma in značilna tekstura jo naredita ključno sestavino za raznovrstne jedi, ki so hkrati okusne in prijazne do ljudi s preobčutljivostjo na gluten.

Koruzna moka brez glutena postaja priljubljena zaradi svoje vsestranskosti v kuhinji, kjer se lahko uporablja pri pripravi različnih jedi, od kruha in peciva do omak in testenin.

Zahvaljujoč svojim naravnim lastnostim, svežemu mletju in odlični prilagodljivosti, koruzna moka brez glutena omogoča ustvarjanje okusnih in hranljivih jedi, ki jih lahko uživate brez skrbi glede glutena.

Naročite svojo koruzno moko brez glutena in se prepustite kreativnosti v kuhinji, pri čemer odkrijete nove dimenzije okusa in prehranskega užitka.

Med najbolj znane jedi iz koruzne moke prav gotovo sodijo koruzni žganci. Je odličen dodatek pri peki kruha. Pri peki kruha, koruzno moko poparimo z vrelo vodo ali pa skuhamo polento in nato zamesimo kruh. Kruh je malo trši in bolj kompakten, vendar zelo nasiten in dobrega okusa. Pri peki kruha s koruzno moko, priporočamo dodatek psylliuma.

Moka je zmleta v ločeni proizvodnji, kjer gluten ni prisoten in je primerna za vse ki imate celiakijo, alergijo ali intoleranco na gluten. Redno opravljamo analize na vsebnost glutena, ki so pod 5 mg/kg.

BREZ GLUTENA.

SI-EKO-003

Poreklo: kmetijstvo EU

Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.

BREZPLAČNA EKNJIGA