Ovsen zdrob, eko

Ovsen zdrob z dodatkom kakava in kokosovega sladkorja nadomesti vse vnaprej pripravljeno kašice, ki jih vsi poznamo. Okus sveže mletega ovsenega zdroba je poseben in ekstra mamljiv! Skuhaš ga lahko v vodi ali mleku, dodaš najljubše sadje in tvoj obrok je pripravljen. Odličen je tudi za malico, zajtrk ali večerjo, priljubljen je tudi pri malčkih in tistih malo večjih otrocih :). Ovsen zdrob je zmlet iz ekološkega ovsa, na mlinu na kamne.

Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
655435
Nizko kot 2,45 €

Ovsen zdrob z dodatkom kakava in kokosovega sladkorja nadomesti vse vnaprej pripravljeno kašice, ki jih vsi poznamo. Okus sveže mletega ovsenega zdroba je poseben in ekstra mamljiv! Skuhaš ga lahko v vodi ali mleku, dodaš najljubše sadje in tvoj obrok je pripravljen. Odličen je tudi za malico, zajtrk ali večerjo, priljubljen je tudi pri malčkih in tistih malo večjih otrocih :). Ovsen zdrob je zmlet iz ekološkega ovsa, na mlinu na kamne. Zmlet je iz toplotno neobdelanega zrnja ovsa. Poreklo: EU

 

 

 

Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Ovseni piškoti Ovseni piškoti Odlični in zdravi piškotki iz ovsene moke in kosmičev. Enostavni za pripravo!
  2. Zdrob iz rjavega riža Zdrob iz rjavega riža Odličen in hranljiv zdrob.
  3. Domače ovseno mleko Domače ovseno mleko Si želite ovseno mleko, brez nepotrebnih dodatkov in odvečnega sladkorja? Tale recept je enostaven in res zelo uporaben!
  4. Ovsen kruh Ovsen kruh Odličen kruh iz sveže mlete ovsene moke!

BREZPLAČNA EKNJIGA