Eko ovsena moka spada med najbolj zdrave vrste moke. Vsebuje veliko magnezija, selena, cinka in vitamina E.
Najpogostejša uporaba…
Največkrat se uporablja kot dodatek pri peki kruha. Žal te moke samostojno ne moremo uporabljati za peko kruha, saj testo iz čiste ovsene moke ne vzhaja. Prav zato priporočamo da za peko kruha uporabljate mešanico ovsene in polnovredne pšenične ali ržene moke, saj je kruh odličnega okusa in zelo nasiten. Kadar pri peki uporabimo ovseno moko, se iz kuhinja širi omamen vonj po ovsu.
Alergeni: vsebuje sledi glutena.
Poreklo: zrnje je ekološko pridelano v Nemčiji, moka je zmleta v Mok`ci.
Ajdini hrustljavčki brez glutena
Ajdovi hrustljavčki so odlični za kakšen piknik ali pa na morju, ko pridete domov s plaže in želimo na hitro pripraviti slastno kosilo.
Pirine žemljice s sirom
Pirine žemljice so odličen zajtrk. Dovolite vašim otrokom, da vam pomagajo pri ustvarjanju.
To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z uporabo VSEH piškotkov. Lahko pa obiščete nastavitve piškotkov, da zagotovite nadzorovano privolitev.