Ržena moka, eko

Ržena moka se loči na različne tipe: tip 750, tip 950, tip 1250 ter ržena moka iz celega zrna.
Na zalogi
Na voljo samo še %1
SKU
388-00
Nizko kot 1,75 €
Eko ržena moka se loči na različne tipe: tip 750, tip 950, tip 1250 ter ržena moka iz celega zrna. Več kot je delcev v moki, večjo hranilno vrednost ima moka. Ržena moka tipa 1250 je tako visoko hranilen proizvod, ki ga odlikuje velik delež kalcija in železa. Ržena moka je zaradi visokega deleža kalcija in železa zelo hranljiva in se njena uporaba priporoča v vseh smernicah zdravega prehranjevanja. Zaradi nižje vsebnosti glutena priporočamo da se tovrstna moka meša s pšenično moko zaradi boljših pecilnih lastnosti. Je najprimernejša moka za pripravo droži. Najpogostejša uporaba… Uporabljamo jo kot dodatek pri peki kruha in peki palačink ter pri pripravi različnih sladic. Alergeni: vsebuje gluten. Poreklo: ekološko pridelano zrnje v Sloveniji in zmleto v Mok`ci.
Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.
  1. Skutna tortica brez moke Skutna tortica brez moke Zares enostavna in puhasta skutna tortica brez moke.
  2. Ovsen kruh Ovsen kruh Ovsen kruh je najboljši!
  3. Riževa omleta s pečenim avokadom Riževa omleta s pečenim avokadom Riževa omleta s pečenim avokadom je odlična brezglutenska poživitev za vaš zajtrk.
  4. Pirine žemljice s sirom Pirine žemljice s sirom Pirine žemljice so odličen zajtrk. Dovolite vašim otrokom, da vam pomagajo pri ustvarjanju.
  5. Najbolj enostavni ajdovi žganci Najbolj enostavni ajdovi žganci Najbolj enostavni ajdovi žganci!
  6. Božični kruh Božični kruh Dišeča sladica, ki se odlično ujame v praznično vzdušje!

BREZPLAČNA EKNJIGA