Poskusite tudi ostale. Ne bo vam žal.
Preverite elemente za dodajanje v košarico ali
Rž je staro žito, v preteklosti pa zelo priljubljeno. Včasih so rženo moko uporabljali za peko kislega testa, ko še niso uporabljali industrijskega kvasa, saj je za rženo moko znano, da vsebuje ogromno mineralov in vlaknin. Primerna za mletje v domačem mlinčku.
Lahko vsebuje sledi oreščkov in sezama. Vsebuje gluten.
Rž je staro žito, v preteklosti pa zelo priljubljeno. Včasih so rženo moko uporabljali za peko kislega testa, ko še niso uporabljali industrijskega kvasa, saj je za rženo moko znano, da vsebuje ogromno mineralov in vlaknin.
Lahko vsebuje sledi oreščkov in sezama. Vsebuje gluten.
SI-EKO-003
Poreklo: kmetijstvo Slovenije
BREZPLAČNA EKNJIGA
To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. S klikom na "Sprejmi" se strinjate z uporabo VSEH piškotkov. Lahko pa obiščete nastavitve piškotkov, da zagotovite nadzorovano privolitev.