Suhe droži eko, 15 g

Odlične suhe droži iz ekološke pšenične moke so skrbno pripravljene, da se ohrani njihova vitalnost. Gojene iz naravnih kvasovk in mlečnokislinskih bakterij v moki so naše droži pripravljene na aktivacijo.

Suhi kvasni nastavek je potrebno aktivirati. Fermentirajoči mikroorganizmi oživijo vaše testo ter ustvarijo čudovite arome, okuse in teksture, ki bodo očarali vaše brbončice.

So idealne za začetnike ali izkušene peke kruha. S sušenimi drožmi, se boste najprej seznanili s postopkom hranjenja, nato pa se boste lotili peke krušnih izdelkov.

Suhe droži so odlična naravna sestavina za pripravo domačega kruha in drugih pekovskih izdelkov. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite okusen in puhast kruh s čudovitim vonjem in bogatim okusom. Suhe droži so priročna alternativa svežim drožem, saj jih lahko enostavno shranjujete in uporabljate po potrebi.

Uporaba suhih droži je preprosta. Preprosto jih zmešajte z moko in vodo ter pustite fermentirati nekaj ur ali čez noč. Nato lahko to mešanico uporabite kot osnovo za pripravo testa za kruh ali druge pekovske izdelke. Suhe droži bodo dodale kruhu rahlost, okus in aromo, ki je značilna za domače pekovske izdelke.

Pri nakupu suhih droži bodite pozorni na kakovost izdelka. Izberite visokokakovostne suhe droži brez dodatkov ali konzervansov za najboljše rezultate. S pravilno uporabo in skrbno izbiro sestavin boste lahko uživali v okusnih in zdravih domačih pekovskih izdelkih, ki jih omogočajo suhe droži.

Vsebujejo gluten.

Na zalogi
SKU
89597
12,70 €

Suhe droži so odlična naravna sestavina za pripravo domačega kruha in drugih pekovskih izdelkov. Z njihovo pomočjo lahko ustvarite okusen in puhast kruh s čudovitim vonjem in bogatim okusom. Suhe droži so priročna alternativa svežim drožem, saj jih lahko enostavno shranjujete in uporabljate po potrebi.

Suhi kvasni nastavek je potrebno aktivirati. Fermentirajoči mikroorganizmi oživijo vaše testo ter ustvarijo čudovite arome, okuse in teksture, ki bodo očarali vaše brbončice.

Uporaba suhih droži je preprosta. Preprosto jih zmešajte z moko in vodo ter pustite fermentirati nekaj ur ali čez noč. Nato lahko to mešanico uporabite kot osnovo za pripravo testa za kruh ali druge pekovske izdelke. Suhe droži bodo dodale kruhu rahlost, okus in aromo, ki je značilna za domače pekovske izdelke.

Poleg kruha je kot nalašč za pripravo slastnih krekerjev, pice, peciva, bananinega kruha, žemljic, kruha za sendviče in še veliko več.

Droži so narejene v nadzorovanem okolju in testirane na prisotnost patogenih organizmov.

Vsebujejo gluten.

Napišite vaše lastno mnenje
Samo registrirani uporabniki lahko podajo mnenja o izdelkih. Prijavite se ali Ustvarite račun.

BREZPLAČNA EKNJIGA