Domača čokolada

Domača čokolada

Domača čokolada

Najboljše stvari so preproste in hitro pripravljene...iz kvalitetnih sestavin.

Sestavine:

- 250 g kakavovega masla

- 3 zvrhane žlice agavinega sirupa ali kokosovega sladkorja

- 5  žlic presnega kakava

- pest goji jagod

- dve pesti praženih mandljev

 

Navodila:

Kakavovo maslo razdrobimo na manjše kose in stopimo nad vodno kopeljo. Dodamo kakav in agavin sirup ter dobro zmešamo, dokler ne dobimo enakomerne zmesi. Pripravimo večji pladenj, in ga obložimo s peki papirjem. Vanj zlijemo našo zmes, posujemo z mandlji in goji jagodami ter postavimo v hladilnik da se strdi. Počakamo dobro uro in že uživamo v domači čokoladi :)

Priporočam da jo v toplih mesecih shranjujete v hladilniku.

Pa dober tek!

Poskusite tudi ostale. Ne bo vam žal.

BREZPLAČNA EKNJIGA