Domača čokolada
Domača čokolada

Najboljše stvari so preproste in hitro pripravljene...iz kvalitetnih sestavin.
Sestavine:
- 250 g kakavovega masla
- 3 zvrhane žlice agavinega sirupa ali kokosovega sladkorja
- 5 žlic presnega kakava
- pest goji jagod
- dve pesti praženih mandljev
Navodila:
Kakavovo maslo razdrobimo na manjše kose in stopimo nad vodno kopeljo. Dodamo kakav in agavin sirup ter dobro zmešamo, dokler ne dobimo enakomerne zmesi. Pripravimo večji pladenj, in ga obložimo s peki papirjem. Vanj zlijemo našo zmes, posujemo z mandlji in goji jagodami ter postavimo v hladilnik da se strdi. Počakamo dobro uro in že uživamo v domači čokoladi :)
Priporočam da jo v toplih mesecih shranjujete v hladilniku.
Pa dober tek!
Poskusite tudi ostale. Ne bo vam žal.
-
Goji jagode velike, 250 g8,95 €
-
Kakavovo maslo eko, 500 g14,00 €
-
Praženi mandlji 100 g2,20 €
-
Chia semena, eko 100 g2,50 €
Powered by Mirasvit Magento 2 Extensions
BREZPLAČNA EKNJIGA

MOKCA E-NOVICE
Zapri
Recent Posts
zelena leca
ekološka trgovina
brez glutena
sveža moka
kosmiči
eko moka
bio moka
celiakija
moka brez glutena
mlin
žito
hrana
recepti
blog
hrana brez glutena
diagnoza
kaše brez glutena
kruh
kruh brez glutena
alergija na gluten
gluten
brezglutenske moke
gluten free
prosena moka
prosen kruh
namakanje
žita
stročnice
fitati
fitinska kislina
oreščki
kvinoja brez glutena
kvinoja
rdeča kvinoja
bela kvinoja
črna kvinoja
droži
droži brez glutena
peka z drožmi
peka kruha
kruh z drožmi
sirek
ješprenj
sirkova moka
ričet
ječmen
pira
domača moka
pirina moka
zrnje pire
pirina kaša
kuhanje
čas kuhanja
riž
zdrob
ekološko
sledljivost hrane
poreklo hrane
slovensko
varna hrana
kruh brez kvasa
kruh s chia semeni