Mok'ca, preprosto drugačna.

Sladice brez glutena

Palačinke iz prosene mok`ce

Lahko Čas priprave 15 min Čas kuhanja 20 min
Prosene palačinke so rahle in odličnega okusa. Najboljše so tople. Za nadev pa se prepustite domišljiji in vašem okusu.

Sestavine

  • - 150g prosene mok`ce
  • - 500ml mleka (dodamo po občutku)
  • - 1 žlica tapiokine ali riževe moke
  • - 2 jajci
  • - 1 žličko pecilnega praška
  • - žlička sladkorja

Navodila

Jajca zmešamo, dodamo še ostale sestavine (moko, mleko, pecilni prašek, sladkor). Če je potrebno maso še razredčimo in spečemo palačinke.

Mnenja o receptu

Napiši svoje mnenje

×

Želim se prijaviti na najbolj zdrave novičke!

Ime in priimek
Podajte uporabniku dodatne informacije za vnos v to polje.
Email
Vpišite vaš email naslov.