Najbolj sočni browniji

Najbolj sočni browniji

Najbolj sočni browniji

Odlični browniji, narejeni v 10 minutah. Brez bele moke in jajc!

Sestavine

SUHE SESTAVINE:

 

MOKRE SESTAVINE:

 

Navodila:

Najprej z vilicami dobro pretlačiš banani. Dodaš še ostale mokre sestavine in dobro zmešaš. V ločeni posodi dobro zmešaš suhe sestavine in jih med mešanjem počasi dodajaš k mokrim. Mešaš počasi. Ko je zmes enakomerna, jo zliješ v obložen pekač (20 cm x 20 cm) s peki papirjem.

Pečeš v ogreti pečici na 175 'C 25 – 31 minut, odvisno od pečice. Ko so browniji pečeni, jih vzameš iz pečice in ohladiš. Razrežeš na poljubno velikost. Shraniš jih lahko tudi v hladilniku, do 7 dni. Dober tek :)

BREZPLAČNA EKNJIGA