Blog

  1.  

    Zakaj sveža moka?

    Preberi zakaj sploh uporabljati svežo moko.

    Preberi več
  2.  

    Kako v Mok'ci sploh meljemo moko?

    Preberi si kako poteka mletje moke pri nas.

    Preberi več
  3.  

    Občutljivost na gluten ali celiakija?

    Preberi kakšna je razlika med občutljivostjo na gluten in celiakijo.

    Preberi več
  4.  

    Kaj so droži?

    Pripravi si svoj kruh z drožmi!

    Preberi več
  5.  

    Ekološka trgovina v Ljubljani

    Mok'ca-več kot samo ekološka trgovina

    Preberi več
  6.  

    Najbolj sočni browniji

    Odlični browniji, narejeni v 10 minutah. Brez bele moke in jajc!

    Preberi več
  7.  

    Kateri aditivi v prehrani lahko vsebujejo gluten?

    Preberi si, kje vse se lahko skriva gluten.

    Preberi več
  8.  

    Kako izračunamo hidracijo testa?

    Preveri, kako enostavno izračunaš hidracijo v receptu!

    Preberi več
  9.  

    Laneno seme - zakaj je dobro da ga uživate?

    Drobno seme, z obilico hranil!

    Preberi več
  10.  

    Ajdova moka

    Zakaj je uporabna ajdova moka?

    Preberi več
  11.  

    Vinski kamen ali pecilni prašek?

    Preberi kakšna je sploh razlika.

    Preberi več
  12.  

    Kvinoja - jo poznaš?

    Kaj je kvinoja in kako jo lahko uporabite v svojem jedilniku?

    Preberi več

Elementi 1-12 od 43

Prikaži na stran

BREZPLAČNA EKNJIGA